Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας EcoPor®
Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας EcoPor®

Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας EcoPor®

Κατά της αλλεργιογόνου λεπτής σκόνης, προς όφελος του περιβάλλοντος

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® με φίλτρο EcoPor® κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο χαρτί και ανακυκλωμένο πλαστικό, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και 100% αποτελεσματικές! Ανάλογα με τον τύπο της σακούλας, αποτελούνται από 45-65% ανακυκλωμένο υλικό.

Το φίλτρο EcoPor® εξασφαλίζει κατά 99,99% την απόδοση του φιλτραρίσματος

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® με φίλτρο EcoPor® εξασφαλίζουν μέγιστη αισθητή καθαριότητα αιχμαλωτίζοντας τη σκόνη και τους ρύπους υγιεινά και με ασφάλεια. Το φίλτρο EcoPor φιλτράρει το 99,99% της οικιακής σκόνης και της αλλεργιογόνου λεπτής σκόνης, συγκρατώντας γύρη, σπόρια μούχλας, περιττώματα ακάρεων και βακτήρια για πραγματικά καθαρό εσωτερικό περιβάλλον. 

Dirtlock® για εύκολη και υγιεινή απόρριψη

Με το σύστημα προστασίας Dirtlock®, μπορείτε να κλείσετε εύκολα τις σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® μετά τη χρήση τους και να τις απορρίψετε, το σύστημα προστασίας κρατά με ασφάλεια τη σκόνη μέσα στη σακούλα με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη λεπτή σκόνη να απελευθερωθεί. 

Προστατεύντας το περιβάλλον

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® με φίλτρο EcoPor® αποτελούνται από 45-65%* ανακυκλώσιμο υλικό, ανάλογα με τον τύπο της. Με αυτόν τον τρόπο, η Swirl® συμβάλλει στη προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση των πόρων.

* Το ποσοστό εξαρτάται από τον τύπο της σακούλας.

Ιδιαίτερα ανθεκτικές

Το υλικό των σακουλών ηλεκτρικής σκούπας Swirl® EcoPor® είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Όλες οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® ποιότητας EcoPor® διαθέτουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ο  οποίος βοηθάει αποτελεσματικά στη μέγιστη απορρόφηση.

Τέλεια εφαρμογή

Το σχήμα των σακουλών ηλεκτρικής σκούπας Swirl® ποιότητας EcoPor® έχει θετική επίδραση στη λειτουργία. Οι στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν την καλύτερη εφαρμογή της σακούλας στην ηλεκτρική σκούπα και αξιοποίηση όλου του χώρου της σακούλας.

Ποιότητα Swirl® EcoPor® πιστοποιημένη από την TÜV

Το TÜV NORD, ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών, δοκίμασε και επιβεβαίωσε το φιλτράρισμα της λεπτής σκόνης, αλλεργιογόνων και μικροβίων καθώς και την ικανότητα απορρόφησης σκόνης των σακουλών ηλεκτρικής σκούπας Swirl® EcoPor®. Αυτό ισχύει και για συσκευές χαμηλής ισχύος.

Ένα πρακτικό βοήθημα για τις αγορές σας

Σε κάθε συσκευασία σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® βρίσκεται ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου. Μπορείτε να το κόψετε και να το κρατήσετε στην τσάντα ή στο πορτοφόλι σας, για να επιλέξετε εύκολα την κατάλληλη σακούλα Swirl® στην επόμενη αγορά σας.

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

Η συσκευασία των σακουλών ηλεκτρικής σκούπας EcoPor® είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® EcoPor® κατασκευάζονται 100% στη Γερμανία