Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα  >  Υγρά καθαρισμού αλάτων
Ταμπλέτες Anti Calc

Ταμπλέτες Anti Calc

Λειτουργία 3 σε 1: αφαλάτωση, καθαρισμός και φροντίδα μηχανήματος

Οι ταμπλέτες όχι μόνο προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό αφαίρεσης αλάτων και καθαρισμού, προστατεύουν επίσης τα υλικά των συσκευών από ζημιές και επομένως χαρίζουν μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Oxy Power

Εκτός από το οξύ για την αφαίρεση των αλάτων, οι ταμπλέτες περιέχουν επίσης λευκαντικό με βάσει το ενεργό οξυγόνο για την αφαίρεση αποχρωματισμών και λεκέδων. Το αποτέλεσμα καθαρισμού και φροντίδας συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών σας.

Το προϊόν Swirl® Anti Calc Tabs θα κάνει την κουζίνα και τις οικιακές σας συσκευές να λάμψουν σαν καινούργια! Οι ταμπλέτες αφαίρεσης αλάτων δεν αφαιρούν μόνο τις επίμονες επικαθίσεις αλάτων. Καθαρίζουν και φροντίζουν επίσης, αφαιρώντας εύκολα τους δυσχρωματισμούς και τους λεκέδες από τις συσκευές σας χάρη στο Oxy Power. Η μορφή της ταμπλέτας είναι πραγματικά πολύ εύκολη στη χρήση. Οι ταμπλέτες Swirl® Anti Calc Tabs είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για καφετιέρες, βραστήρες, κούπες και βάζα και καθαρίζουν με τρόπο ασφαλή για τα τρόφιμα.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

  • Ταμπλέτες με λειτουργία 3 σε 1 που αφαιρούν τα άλατα στις συσκευές, αλλά ταυτόχρονα τις καθαρίζουν και τις φροντίζουν για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών
  • Μεμονωμένες, εύκολες στη χρήση ταμπλέτες
  • Ασφαλές για τρόφιμα
  • Περιέχει 4 ταμπλέτες (18,5 g η κάθε μία) για 4 χρήσεις