Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας  >  Ειδικές χάρτινες σακούλες ηλεκτρικής σκούπας
Ειδικές χάρτινες σακούλες ηλεκτρικής σκούπας

Ειδικές χάρτινες σακούλες ηλεκτρικής σκούπας

Κλασικές κατασκευασμένες από χαρτί

Σε ορισμένες ηλεκτρικές σκούπες δεν αρέσει η τεχνική καινοτομία και απλώς χρειάζονται αυτό στο οποίο έχουν συνηθίσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι ειδικές χάρτινες σακούλες με φίλτρο είναι η καλύτερη επιλογή. Κλασικό και αξιόπιστα καλό.

Οι κλασικές κατασκευασμένες από χαρτί  

Ορισμένες σκούπες απλώς λειτουργούν καλύτερα με χάρτινες σακούλες φίλτρου. Γι' αυτό η Swirl® συνεχίζει να προσφέρει σακούλες ηλεκτρικής σκούπας στην ειδική χάρτινη ποιότητα. Φυσικά το κλασσικό μας είναι επίσης ένα ποιοτικό προϊόν, που κρατά μέσα ό,τι πρέπει να κρατήσει: πολλή σκόνη και βρωμιά.

Dirtlock σύστημα προστασίας κατά την απόρριψη της σακούλας

Ειδικά όταν αλλάζετε τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στον αέρα και να βλάψει την υγεία σας. Το Dirtlock® για την κατακράτηση της σκόνης κάνει ό,τι υπόσχεται, όταν θα αφαιρέσετε την σακούλα, ένας έξυπνος μηχανισμός κρατά τη σκόνη εκεί όπου ανήκει - στη σακούλα.

Η βοήθειά μας για τις αγορές σας.

Σε κάθε πακέτο σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® θα βρείτε ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου - για να κοπεί και να κρατηθεί στη τσάντα ή το πορτοφόλι σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl® εύκολα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε.