Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας  >  Σακούλα ηλεκτρικής σκούπας PowerNet
Σακούλα ηλεκτρικής σκούπας PowerNet

Σακούλα ηλεκτρικής σκούπας PowerNet

Έξτρα δυνατή στις δυσκολίες

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας UNI Net της Swirl® αντέχουν ακόμα και μεγάλα φορτία. Για παράδειγμα, χοντρές ακαθαρσίες από εργασίες ανακαίνισης. Για να μπορείτε να βασιστείτε απόλυτα στη σακούλα σας. Ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες υγρού και ξηρού καθαρισμού του εμπορίου.

Οι ανακαινίσεις έχουν "πλάκα", αλλά συχνά προκαλούν πολλές χοντρές ακαθαρσίες και λεπτή σκόνη. Αυτά όμως δεν αποτελούν πρόβλημα με τις ηλεκτρικές σκούπες υγρού και ξηρού καθαρισμού - ιδίως όταν χρησιμοποιούνται με σακούλα. Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας UNI Net της Swirl® συλλέγουν με ασφάλεια απορρίμματα με γωνίες, λεπτή σκόνη ή βρεγμένες ακαθαρσίες - όπως χώμα για γλάστρες ή ακαθαρσίες ανακαίνισης. Χάρη στις αξιόπιστες σακούλες UNI Net της Swirl® όλα καθαρίζονται όμορφα και εύκολα.
PowerNet vacuum cleaner bag

Όταν ανακαινίζετε ή κάνετε άλλες εργασίες συχνά έχετε να αντιμετωπίσετε βαριές, χοντρές ακαθαρσίες. Δεν υπάρχει καλύτερο από το ότι αυτή η σακούλα τα ρουφάει όλα και είναι και ανθεκτική.

 • Σακούλα για χρήση σε υγρό και ξηρό καθαρισμό
 • Πολύ ανθεκτικό μη υφασμένο υλικό
 • Ενισχυμένες και υπερηχητικά συγκολλημένες ραφές
 • Έξτρα ανθεκτικές στα σκισίματα ακόμα και με αιχμηρές και βαριές ακαθαρσίες από εργασίες ανακαίνισης
 • Πλαίσιο συγκράτησης με δυνατότητα επανακλεισίματος για την υγιεινή αντικατάσταση στις σακούλες

Όλες οι σακούλες σκόνης για ηλεκτρικές σκούπες υγρού και ξηρού καθαρισμού έχουν μια πλαίσιο στερέωσης γενικής εφαρμογής με διάμετρο 59-70mm.

Με αυτήν τη σακούλα στην ηλεκτρική σκούπα έχετε πάντα ένα αίσθημα ασφάλειας και μπορείτε απλώς να συνεχίσετε τη δουλειά σας. Η κατάλληλη σακούλα για απαιτητικές εργασίες!

 • Ποια σακούλα χρειάζεται η συσκευή σας;
  • Ελέγξτε εάν η ηλεκτρική σκούπα έχει την υποδοχή αναρρόφησης στο καπάκι ή πλευρικά.
  • Εάν η υποδοχή αναρρόφησης είναι στο καπάκι, χρειάζεστε σακούλα UNI 10 (χαρτί) ή UNI 10 Net με ισχυρό πλέγμα (PowerNet®)
  • Εάν η υποδοχή αναρρόφησης είναι στο πλάι της συσκευής, μετρήστε την απόσταση από τη βάση της προς την υποδοχή αναρρόφησης
  • 20 cm απόσταση, τότε χρησιμοποιήστε UNI 20 ή UNI 20Net
  • 20cm-30cm απόσταση, τότε χρησιμοποιήστε UNI 30 ή UNI 30Net

Σημείωση αγοράς

Κάθε συσκευασία από σακούλες ηλεκτρικές σκούπας Swirl® περιέχει μια πρακτική σημείωση αγοράς με τον αριθμό του μοντέλου, την οποία μπορείτε απλώς να κόψετε και να κρατήσετε, για παράδειγμα, στην τσάντα σας. Έτσι, γνωρίζετε τι τύπο σακούλας χρειάζεστε κατά την αγορά σας.

Σακούλα ηλεκτρικής σκούπας PowerNetΤύπος UNIΧωρητικότηταΠεριεχόμενο συσκευασίας
10 λίτρα 3 σακούλες
20 λίτρα 3 σακούλες
30 λίτρα 3 σακούλες