Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα  >  Υγρά καθαρισμού αλάτων
Anti Calc Bio-Liquid Universal

Anti Calc Bio-Liquid Universal

Το υγρό καθαρισμού αλάτων παντός χρήσης

Είτε πρόκειται για καφετιέρα, βραστήρα, σίδερο ή πλυντήριο: το δοκιμασμένο και ελεγμένο υγρό καθαρισμού αλάτων θα αφαιρέσει κάθε επίμονη εναπόθεση αλάτων από την κουζίνα και τις οικιακές συσκευές κάθε μεγέθους, γρήγορα και αξιόπιστα.

Citrus Power

Φυσικό, οργανικό, ισχυρό: εγγυημένα δραστικός, ωστόσο φιλικός προς τα υλικά καθαρισμός αλάτων, χάρη στο βιοαποικοδομήσιμο κιτρικό οξύ, ασφαλές για τα τρόφιμα. Η φυσική δύναμη των λεμονιών είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση των εναποθέσεων αλάτων, αλλά απαλή με τη συσκευή σας.

Το Swirl® Anti Calc Bio-Liquid Universal είναι ένα υγρό καθαρισμού αλάτων γενικής χρήσης. Ενδείκνυται όχι μόνο για τον καθαρισμό των αλάτων σε μικρές συσκευές, όπως οι καφετιέρες, οι βραστήρες και τα σίδερα, αλλά είναι επίσης ιδανικό για μεγαλύτερες συσκευές, όπως τα πλυντήρια πιάτων. Αυτό είναι που κάνει το Swirl® Anti Calc Bio-Liquid Universal τον ιδανικό βοηθό για την κουζίνα και το νοικοκυριό σας. Το μεγάλο μπουκάλι 375 ml διαθέτει ένα βολικό βοήθημα δοσομέτρησης στο πλάι για να μετράτε εύκολα την απαιτούμενη ποσότητα. Χάρη στο Citrus Power καθαρίζετε τα άλατα στις συσκευές σας με τρόπο ασφαλή για τα τρόφιμα και φιλικό προς τα υλικά.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

  • Ιδιαίτερα συμπυκνωμένο διάλυμα για δυνατό καθαρισμό των αλάτων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών σας
  • Ασφαλές για τα τρόφιμα και βιοαποικοδομήσιμο
  • Εύκολο στη χρήση χάρη στο βολικό βοήθημα δοσομέτρησης
  • Περιέχει 375 ml για περίπου 10 χρήσεις (ανάλογα με τη συσκευή)