Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Σακούλα προστασίας μοτέρ γενικής χρήσης

Σακούλα προστασίας μοτέρ γενικής χρήσης

Έξτρα δυνατή – ακόμα και για υγρή χρήση

Η ιδιαίτερα ασφαλής Σακούλα προστασίας μοτέρ γενικής χρήσης παραμένει ακέραια ακόμα και σε ακραίες συνθήκες χρήσης.

Μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στην υγρή χρήση. Προστατεύει το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπας αποτελεσματικά και διασφαλίζει τη χρήση μεγαλύτερης διάρκειας.

Η σακούλα προστασίας μοτέρ γενικής χρήσης Swirl® είναι πολύ ανθεκτική, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπας και διατηρεί την ισχύ της. Το ισχυρό πλέγμα (PowerNet) είναι ανθεκτικό και για μεγάλη διάρκεια χρήσης οι ραφές είναι υπερηχητικά συγκολλημένες. Η σακούλα προστασίας μοτέρ αντιμετωπίζει τους πιθανούς κινδύνους της υγρής χρήσης χωρίς προβλήματα.
Motor protection bag universal
Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα προστασίας;

Με τις ηλεκτρικές σκούπες υγρού και ξηρού καθαρισμού πρέπει να αφαιρείτε το φίλτρο με πτυχές για την υγρή χρήση εάν δεν είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό.

  • Κάτω από το φίλτρο υπάρχει συνήθως ένας  λεγόμενος επιπλέων κλωβός, ο οποίος συχνά έχει τόσο χοντρό πλέγμα που δεν μπορεί να προστατέψει το μοτέρ από χοντρές ακαθαρσίες, όπως πέτρες, καρφιά κ.λπ.
  • Η σακούλα προστασίας μοτέρ της Swirl® εξυπηρετεί ακριβώς αυτόν τον σκοπό: Απλώς τραβήξτε την επάνω από τον επιπλέοντα κλωβό και στερεώστε την στη θέση της με τον εσωκλειόμενο λαστιχένιο δακτύλιο.
  • Κατασκευάζεται με ισχυρό πλέγμα (PowerNet®) και υπερηχητικά συγκολλημένες ραφές
  • Κατάλληλη για χρήση μεγάλης αντοχής και υγρή χρήση
  • Κατάλληλη για επιπλέοντες κλωβούς με διάμετρο έως και 18,5 cm και ύψος 21 cm