Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας MicroPor® Plus
Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας MicroPor® Plus

Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας MicroPor® Plus

Κατά της αλλεργιογόνου λεπτής σκόνης, για το περιβάλλον

Οι σακούλες μας διατηρούν με ασφάλεια την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη, όπως η γύρη, τα σπόρια μούχλας, τα περιττώματα ακάρεων και τα βακτήρια, μέσα στη σακούλα. Καθώς αποτελούνται από έως και 65% ανακυκλωμένο υλικό και ανανεώσιμες πρώτες ύλες, προστατεύουν και το περιβάλλον.

Για χάρη του περιβάλλοντος

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® με στεγανοποίηση Pro Nature αποτελούνται από έως και 65% ανακυκλωμένο υλικό και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Αυτό σημαίνει ότι η Swirl® συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των πόρων.

Η μέγιστη δυνατή αισθητή καθαριότητα

Το αντιαλλεργικό φίλτρο Swirl® MicroPor® Plus όχι μόνο διατηρεί τη σκόνη του σπιτιού στη σακούλα με ασφάλεια, αλλά επίσης και την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη όπως τη γύρη, τους σπόρους της μούχλας, τα περιττώματα των ακάρεων και βακτηρίων. Για τους πάσχοντες από αλλεργίες αυτό σημαίνει ανακούφιση από την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη στον αέρα.

Dirtlock® σύστημα προστασίας κατά την απόρριψη της σακούλας.

Ειδικά όταν αλλάζετε τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στον αέρα και να βλάψει την υγεία σας. Το Dirtlock® για την κατακράτηση της σκόνης κάνει ό,τι υπόσχεται. Όταν αφαιρείτε με ασφάλεια την σακούλα, ένας έξυπνος μηχανισμός κρατά τη σκόνη εκεί όπου ανήκει - στη σακούλα.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® MicroPor® Plus κατασκευάζονται 100% στη Γερμανία.

100% ανακυκλωμένο χαρτί

Η συσκευασία για τις σακούλες ηλεκτρικής σκούπας MicroPor® Plus αποτελείται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Το Swirl® MicoPor® Plus πληροί τις απαιτήσεις της TÜV

Το TÜV NORD είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών όπου δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε το φιλτράρισμα της λεπτής σκόνης, αλλεργιογόνων, μικροβίων, όπως επίσης και η αποτελεσματική απορρόφηση της σκόνης, χρησιμοποιώντας σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® MicroPor® Plus. Αυτό ισχύει επίσης για τις συσκευές χαμηλής κατανάλωσης σε watt σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αρ. 666/2013 - I.

Για μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια λειτουργίας

Όλες οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® είναι εξοπλισμένες με αποθήκευση όγκου σκόνης, ο οποίος εμποδίζει το μπλοκάρισμα της σακούλας και υποστηρίζει μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια λειτουργίας.

Η τέλεια εφαρμογή

Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® Plus είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν τέλεια. Οι στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν ότι η σακούλα θα προσαρμοστεί καλύτερα και το κενό της ηλεκτρικής σας σκούπας θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη αξιοποίηση της.

Η βοήθεια μας για τις αγορές σας.

Σε κάθε πακέτο σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® θα βρείτε ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου - για να κοπεί και να κρατηθεί στη τσάντα ή το πορτοφόλι σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl® εύκολα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε.

Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® τηλεοπτικό σποτ 2016
Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® τηλεοπτικό σποτ 2016 - ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα