Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Αρχική  >  Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα  >  Σακούλες ηλεκτρικής σκούπας  >  MicroPor® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας
MicroPor® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας

MicroPor® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας

Για εντυπωσιακά αποτελέσματα σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας με διήθηση MicroPor® εγγυώνται αξιόπιστη αφαίρεση της σκόνης και είναι κατασκευασμένες από 40% ανακυκλωμένα υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες.

Για την προστασία του περιβάλλοντος

Οι σακούλες Swirl® ηλεκτρικής σκούπας με ετικέτα Pro Nature είναι κατασκευασμένες από 40% ανακυκλωμένα υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Με αυτό τον τρόπο η Swirl συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Dirtlock σύστημα προστασίας κατά την απόρριψη της σακούλας

Ειδικά όταν αλλάζετε τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στον αέρα και να βλάψει την υγεία σας. Το Dirtlock® για την κατακράτηση της σκόνης κάνει ό,τι υπόσχεται, όταν αφαιρέσετε με ασφάλεια την σακούλα, ένας έξυπνος μηχανισμός κρατά τη σκόνη εκεί όπου ανήκει - στη σακούλα.

Για μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Όλες οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σκόνης που εμποδίζει το μπλοκάρισμα της σακούλας και υποστηρίζει μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Η βοήθειά μας για τις αγορές σας.

Σε κάθε πακέτο σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® θα βρείτε ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου - για να κοπεί και να κρατηθεί στη τσάντα ή το πορτοφόλι σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl® εύκολα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε.