Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα

MicroPor® Plus σακούλες ηλεκτρικής σκούπας με AntiBac σύστημα

Αλλεργιογόνος λεπτή σκόνη στο σπίτι - είμαστε εναντίον της!

Οι σακούλες ηλεκτρικής σκούπας είναι πιστοποιημένες από το TÜV NORD και να κρατήσουν την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη με τη μορφή της γύρης, σπόρων μούχλας, περιττωμάτων από ακάρεα κ.λπ. ακίνδυνα στην σακούλα. Το AntiBac σύστημα μειώνει επίσης την ανάπτυξη των βακτηριδίων σε διαφορετικά επίπεδα της σακούλας. Ιδανικό επίσης για όλες τις νέες χαμηλής ισχύος ηλεκτρικές σκούπες.

Η μέγιστη αισθητή καθαριότητα

Το Swirl® MicroPor® Plus με αντι-αλλεργικό φίλτρο όχι μόνο διατηρεί τη σκόνη του σπιτιού στη σακούλα με ασφάλεια, αλλά επίσης και την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη όπως τη γύρη, τους σπόρους της μούχλας, τα περιττώματα των ακάρεων και βακτηρίων. Για τους πάσχοντες από αλλεργίες αυτό σημαίνει ανακούφιση από την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη στον αέρα.

Διπλή ασφάλεια χάρη στο σύστημα AntiBac

Το νέο σύστημα AntiBac είναι χρώματος μπλε για να είναι σαφώς αναγνωρίσιμο. Αυτό μειώνει την ανάπτυξη των βακτηριδίων σε διαφορετικά επίπεδα της σακούλας και διατηρεί τη σκόνη του σπιτιού και την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη ασφαλώς μέσα στη σακούλα μέχρι την απόρριψή της.

Dirtlock σύστημα προστασίας κατά την απόρριψη της σακούλας.

Ειδικά όταν αλλάζετε τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στον αέρα και να βλάψει την υγεία σας. Το Dirtlock® για την κατακράτηση της σκόνης κάνει ό,τι υπόσχεται, όταν αφαιρέσετε με ασφάλεια την σακούλα, ένας έξυπνος μηχανισμός κρατά τη σκόνη εκεί όπου ανήκει - στη σακούλα.

Για την προστασία του περιβάλλοντος

Οι σακούλες Swirl® ηλεκτρικής σκούπας με ετικέτα Pro Nature είναι κατασκευασμένες από 40% ανακυκλωμένα υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Με αυτό τον τρόπο η Swirl συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Swirl® MicoPor® Plus πληροί τις απαιτήσεις της TÜV

Το TÜV NORD είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών όπου δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε η διήθηση της λεπτής σκόνης, των αλλεργιογόνων, των μικροβίων όπως επίσης και η αποτελεσματική απορρόφηση της σκόνης χρησιμοποιώντας σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® MicroPor® Plus. Αυτό ισχύει επίσης για τις συσκευές με watt χαμηλής ισχύος σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αρ. 666/2013 - I.

Για μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής

Όλες οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σκόνης που εμποδίζει το μπλοκάρισμα της σακούλας και υποστηρίζει μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Η τέλεια εφαρμογή

Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® Plus είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν τέλεια. Οι στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν ότι η σακούλα θα προσαρμοστεί καλύτερα και το κενό της ηλεκτρικής σας σκούπας θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη αξιοποίησή της.

Η βοήθεια μας για τις αγορές σας.

Σε κάθε πακέτο σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® θα βρείτε ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου - για να κοπεί και να κρατηθεί στη τσάντα ή το πορτοφόλι σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl® εύκολα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε.

Swirl® Staubsaugerbeutel TV-Spot 2015 - Staubsauger mit Beutel
Swirl® Staubsaugerbeutel TV-Spot 2015 - Beutellose Staubsauger