Βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl για τη δική σας ηλεκτρική σκούπα εδώ με μόνο δύο βήματα
Stiftung Warentest 07/2016

Stiftung Warentest 07/2016

Η Swirl® στην κορυφή της κατάταξης

Και οι τρεις δοκιμασμένες σακούλες Swirl® (M 40®, PH 96®, S 73®) βρέθηκαν να είναι ισάξιες με τις γνήσιες σακούλες.Η καλή ποιότητα δεν πρέπει να είναι πάντα ακριβή. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια δοκιμή που πραγματοποίησε η γερμανική οργάνωση καταναλωτών Stiftung Warentest δοκιμάστηκαν 22 επώνυμες σακούλες ηλεκτρικής σκούπας και βαθμολογήθηκαν οι επιδόσεις τους. Δεκαεννέα προέρχονταν από παρόχους τρίτων κατασκευαστών, όπως η Swirl®, και τρεις ήταν πρωτότυπες σακούλες κατασκευαστών. Δοκιμάστηκαν και υποβλήθηκαν σε σύγκριση με τις πρωτότυπες όσον αφορά το χειρισμό, την απορρόφηση σκόνης, τη διατήρηση, την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι σακούλες σκούπας τρίτων κατασκευαστών βρέθηκαν να αποδίδουν το ίδιο καλά, ενώ έχουν σχεδόν τη μισή τιμή από αυτή των πρωτότυπων. Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο τελευταίο τεύχος Ιουλίου 2016 του περιοδικού καταναλωτών Stiftung Warentest "test". Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας διαπιστώθηκε ότι αποδίδουν ιδιαίτερα καλά. Στη συνολική σύγκριση της Swirl® S73®, M40® και PH96®, αξιολογήθηκαν ως καλύτερες και βρέθηκαν χωρίς εξαίρεση να είναι ισάξιες με τις πρωτότυπες σακούλες. Οι ηλεκτρικές σκούπες με σακούλες Swirl® αποδίδουν, όπως με τις πρωτότυπες σακούλες και μία από τις Swirl® σακούλες που  δοκιμάστηκε, βρέθηκε να είναι καλύτερη στο φιλτράρισμα της σκόνης.

Είκοσι δύο σακούλες ηλεκτρικής σκούπας δοκιμάστηκαν: τρεις πρωτότυπες σακούλες που παρέχονται από τον κατασκευαστή της ηλεκτρικής σκούπας και 19 σακούλες διαθέσιμες από καταστήματα λιανικής πώλησης ή διαδικτυακά. Αγοράστηκαν τον Δεκέμβριο του 2015. Τέσσερα κριτήρια δοκιμάστηκαν, καθένα με διαφορετική βαρύτητα: την πρόσληψη σκόνης (35%), τη διαχείριση (20%), την κατακράτηση σκόνης (35%) , την προσαρμοστικότητα και ανθεκτικότητα (10%).

Ο Wiebke Generotzky, ο Γερμανός μάνατζερ της, Melitta Europa GmbH & Co. KG, ήταν ενθουσιασμένος με το πόρισμα της δοκιμής. "Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα μας σε σακούλες ηλεκτρικής σκούπας,", είπε, "οι οποίες είναι ισάξιες και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερες από το πρωτότυπες σακούλες. Δείχνει επίσης ότι τα καλά προϊόντα δεν πρέπει πάντα να είναι ακριβά."

Η πλήρης δοκιμή στη γερμανική γλώσσα υπάρχει εδώ: https://www.test.de/Staubsaugerbeutel-Sind-guenstige-Kopien-genauso-gut-wie-das-Original-5032608-0/

Η μέγιστη αισθητή καθαριότητα

Η Swirl® MicroPor® Plus με αντι-αλλεργικό φίλτρο όχι μόνο διατηρεί τη σκόνη του σπιτιού με ασφάλεια στην σακούλα, αλλά επίσης και την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη όπως τη γύρη, τους σπόρους μούχλας, τα περιττώματα των ακάρεων και βακτηρίων. Για τους πάσχοντες από αλλεργίες αυτό σημαίνει ανακούφιση από την αλλεργιογόνο λεπτή σκόνη στον αέρα.

Dirtlock® σύστημα προστασίας κατά την απόρριψη της σακούλας.

Ειδικά όταν αλλάζετε τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στον αέρα και να βλάψει την υγεία σας. Το Dirtlock® για την κατακράτηση της σκόνης κάνει ό,τι υπόσχεται. Όταν αφαιρείτε με ασφάλεια την σακούλα, ένας έξυπνος μηχανισμός κρατά τη σκόνη εκεί όπου ανήκει - στη σακούλα.

Για την προστασία του περιβάλλοντος

Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας με την ετικέτα Nature Pro είναι κατασκευασμένες από 40% ανακυκλωμένα υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Με αυτόν τον τρόπο η Swirl® συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Η Swirl® MicoPor® Plus πληροί τις απαιτήσεις της TÜV

Το TÜV NORD είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών όπου δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε η διήθηση της λεπτής σκόνης, αλλεργιογόνων, μικροβίων, όπως επίσης και η αποτελεσματική απορρόφηση της σκόνης χρησιμοποιώντας σακούλες ηλεκτρικής σκούπας Swirl® MicroPor® Plus. Αυτό ισχύει επίσης και για τις συσκευές χαμηλής κατανάλωσης σε watt σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αρ. 666/2013 - I.

Για μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Όλες οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σκόνης που εμποδίζει το μπλοκάρισμα της σακούλας και υποστηρίζει μια μακρά ωφέλιμη διάρκεια ζωής.

Η τέλεια εφαρμογή

Οι Swirl® σακούλες ηλεκτρικής σκούπας σε ποιότητα MicroPor® Plus είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν τέλεια. Οι στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν ότι η σακούλα θα προσαρμοστεί καλύτερα και το κενό της ηλεκτρικής σας σκούπας θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη αξιοποίηση της.

Η βοήθεια μας για τις αγορές σας

Σε κάθε πακέτο σακούλας ηλεκτρικής σκούπας Swirl® θα βρείτε ένα πρακτικό σημείωμα με τον αριθμό τύπου - για να κοπεί και να κρατηθεί στη τσάντα ή το πορτοφόλι σας. Έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σακούλα Swirl® εύκολα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε.